Griffier ad interim

Introductie


Regelmatig wordt Bestman · Bestuur & Management gevraagd kandidaten voor te dragen voor griffiersfuncties op tijdelijke basis.

In nagenoeg alle gevallen betreft het situaties waarin het belangrijk is dat kandidaten snel inzetbaar zijn en in staat zijn zelfstandig de raad te adviseren en te ondersteunen en de medewerkers van de griffie aan te sturen.

Organisatie

Het betreft bijvoorbeeld tijdelijke invulling van een griffiersfunctie:
· gedurende het traject van werving en selectie voor vaste invulling;
· gedurende een onderzoekstraject naar andere vormgeving van de griffie en de griffiersfunctie;
· wanneer de griffiersfunctie komt te vervallen, bijvoorbeeld door gemeentelijke herindeling;
· als tijdelijke vervanging van de griffier.

Ervaring als griffier is daarom een vereiste en ervaring als leidinggevende een pré.

Functie

Afhankelijk van de context zal de opdracht aan de interim griffier verschillen. Deze kan een meer ontwikkelingsgericht karakter dragen of een meer beheersmatig karakter. In voorkomende gevallen bevat de vraag tevens een onderzoeksopdracht.

Functie-eisen

Per opdracht worden de context, de vraag en de opdracht expliciet gemaakt, zodat wij zowel richting opdrachtgever als richting kandidaat maatwerk kunnen leveren en een juiste match tot stand kunnen brengen.

Aanbod

Om snel op de vraag van onze klanten te kunnen reageren, houden wij een bestand bij van ervaren griffiers, die op relatief korte termijn beschikbaar (kunnen) zijn. Als u als ervaren griffier in ons bestand wilt worden opgenomen, verzoeken wij u uw cv te uploaden.

Inlichtingen

Nadat zich een concrete vacature voordoet waarmee u een match lijkt te maken, wordt u door ons benaderd voor een kennismakingsgesprek en bespreken we naast de inhoudelijke aspecten van de functie ook de voorwaardelijke aspecten, zoals detacheringsvorm, inzetbaarheid, beschikbaarheid, uurtarief, etc.

Sollicitatie

U kunt uw cv uploaden door de button ‘Solliciteren‘ aan te klikken.

Top